top of page

PRAVNO OBVESTILO

 

Copyright © 2016 Sana Vita zavod. Splošni pogoji uporabe spletne strani www.psihoterapijasanavita.com

 

Vsi podatki, informacije in vsebine na spletni strani so vam na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

 

Vsi podatki, informacije in vsebine na spletni strani so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljate spletne strani na lastno odgovornost.

 

Na določenih mestih na spletni strani zbiramo nekatere vaše identifikacijske podatke. Uporabniki dajete te podatke prostovoljno.

 

Naša spletna stran vsebuje piškotke. Če jo želite uporabljati, se morate strinjati z njihovo uporabo. Več o spletnih piškotkih in o tem, katere piškotke generira naša spletna stran si preberite v obvestilu o piškotkih tukaj.

 

Na kontaktnih obrazcih in strani Kontakt zbiramo naslednje dentifikacijske podatke: ime, priimek, telefonska številka in e-naslov. Te podatke uporabljamo izključno potrebe našega komuniciranja ter jih ne bomo posredovali tretjim osebam. 

 

Na kontaktnem obrazcu za prejemajanje naših obvestil zbiramo e-naslove uporabnikov, ki si želijo biti obveščeni o novostih. Zbrane podatke uporabljamo izključno za svoje potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših ponudbah storitev, člankih, zanimivosti ipd. S seznama se vedno lahko izpišete s klikom na Odjavo v mailu, ki ga prejmete ali nam posredujete zahtevo na mail oz. po pošti. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Vse objavljene vsebine so v lasti zasebnega zavoda Sana Vita (in s tem v lasti so-ustanoviteljev zavoda Marjana Gorup-a in Sonje Gorup Špenko), kot lastnikom in upravljalcem spletne strani.

 

Dovoljeno je nalaganje ter tiskanje vsebin in informacij z namenom ogledovanja in branja v nekomercialne namene. Brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika je prepovedano vsako prepisovanje, kopiranje, razmnoževanje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in vsebin s spletne strani v komercialne namene. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa na spletni strani za kakršnekoli drug namen, razen za izključno osebno, nekomercialno in domačo rabo. 

 

Uporabnikom si prizadevamo zagotavljati nemoteno uporabo spletnega portala. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja in/ali zamenjave opreme) si pridržujemo pravico do krajših prekinitev delovanja spletnega portala oziroma motenj dostopa, ne prevzevamo pa nikakršne odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani.

 

Sana Vita zavod, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani, ne morejo biti odgovorni in ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetji tudi nista odgovorni za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi vašega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. 

 

Zavod Sana Vita ni odgovoren za nikakršno morebitno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi nestrokovne uporabe informacij, uporabe nepopolnih informacij ali nezmožnosti uporabe informacij ter vsebin na spletni strani.

 

Zavod sana Vita lahko vsebine, objavljene na svoji spletni strani www.psihoterapijasanavita.com  spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. 

 

Pridržujemo si pravico, da lahko kadar koli spremenimo to politiko zasebnosti, zato vas prosimo, da jo pogosto pregledujete. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletnem mestu. Če bomo ta pravilnik bistveno spremenili, vas bomo tukaj obvestili, da je posodobljen, da boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če sploh, jih uporabljamo in / ali razkrijemo.

 

Če želite popraviti, spremeniti ali izbrisati katere koli osebne podatke, ki jih imamo o vas, ste vabljeni, da nas kontaktirate na enaslov sanavitazavod@gmail.com ali nam pošljete pošto na naslov Sana Vita zavod, Trg Mladinskih delovnih brigad 12, 1000 Ljubljana, SLO-EU.

bottom of page