top of page

OBVESTILO O PIŠKOTKIH

 

Na spletni strani www.psihoterapijasanavita.com uporabljamo piškotke za optimizacijo delovanja spletne strani, za hitrejšo in enostavnejšo interakcijo med vami in spletno stranjo, za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ti pa jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev.

 

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov pri brskanju bolj učinkovite in prijetne. Običajno vsebujejo zaporedje črk in številk, ki se naložijo na vaš računalnik, ko obiščete določeno spletno stran. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vaše preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in vas na ta način prepoznala.

 

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem ko se ostali lahko shranijo le če se s tem strinjate. Tako lahko po zakonu shranjujemo piškotke na vaši napravi v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. 

 

Nekateri piškotki se uporabljajo na zahtevo tretjih oseb, ki se pojavljajo na naši spletni strani. Za te vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika - to pomeni, da lahko shranjevanje piškotkov po želji omejite ali onemogočite. Upoštevajte prosim, da z izbrisom ali onemogočanjem naših piškotkov lahko pride do prekinitve ali omejene funkcionalnosti delovanja spletnih strani.

 

Vaše dovoljenje velja za obe naši domeni: www.psihoterapijasanavita.com in www.sana-vita.si s pomočjo katerih dostopate na našo spletno stran.  

bottom of page